00994naa#a2200217#i#4500001001500000005001700015011001400032100004100046101000800087102000700095200017800102210010500280215001000385608004500395675021400440700002700654700002700681700002300708700003000731856001500761RU\\bibl\8320020241227040432.5##a2308-4057##a20241107b2024####ek#y0rusy0150####ca0#aENG##aRU1#aIranian grape syrup used as a prebiotic and its effect on the physicochemical, microbiological, and sensory properties of probiotic yogurteЖурнальная статья1#aКемеровоcКемеровский государственный университетd2024##a8 с.##aЖурнальная статья2local##aХимическая технология. Химическая промышленность. Пищевая промышленность. Металлургия. Родственные отрасли. 66zENG#1aAbdolmalekigFarzaneh #1aRezaei MokarramgReza #1aDaneshniyagMilad #1aMalekigMohammad Hossein 4#anaukaru.ru