00950naa#a2200241#i#4500001001500000005001700015011001400032100004100046101000800087102000700095200014000102210010500242215001000347608004500357675014500402700001800547700002900565700002300594700002300617700002000640700003300660856001500693RU\\bibl\4485620240428065420.7##a2308-4057##a20211109b2021####ek#y0rusy0150####ca0#aENG##aRU1#aNutritional, textural, and sensory quality of bars enriched with banana flour and pumpkin seed floureЖурнальная статья1#aКемеровоcКемеровский государственный университетd2021##a7 с.##aЖурнальная статья2local##aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66zENG#1aHabibagUmme #1aRobingMd. Ashadujjaman #1aHasangMd. Mehedi #1aTomagMaria Afroz #1aAkhtergDelara #1aMazumdergMd. Anisur Rahman 4#anaukaru.ru