00905naa#a2200277#i#4500001001500000005001700015011001400032100004100046101000800087102000700095200015100102210010500253215001000358608004500368675014500413700000600558700000600564700000600570700000600576700000600582700000600588700000600594700000600600700000600606856001500612RU\\bibl\2711220241130223400.6##a2308-4057##a20180620b2018####ek#y0rusy0150####ca0#aENG##aRU1#aSTUDY OF THE MICROBIOLOGICAL COMPOSITION OF DAIRY PRODUCTS AND MAYONNAISE USING DNA BARCODING AND METABARCODINGeЖурнальная статья1#aКемеровоcКемеровский государственный университетd2018##a9 с.##aЖурнальная статья2local##aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66zENG#1g #1g #1g #1g #1g #1g #1g #1g #1g 4#anaukaru.ru